VERSPOSTA BUDAPESTEN JÚLIUS 26-27-ÉN

VERSPOSTA BUDAPESTEN JÚLIUS 26-27-ÉN

Keresd meg a postaládákat, vegyél egy papírt, írj egy verset, vagy ha nem jön az ihlet, másold le kézzel a kedvenc versedet, dobd be az “Adni jó” dobozba, és cserébe vegyél ki egy kis irodalmat a “Kapni is” dobozból!
Ha szerencsés vagy, az egyik kedvenc íród, költőd vagy színészed keze írását is hazaviheted! Legyen a tiéd akár Erdős Virág, Tóth Krisztina, Szabó T. Anna, Kemény Gabriella, Csabai Máté, Stermeczky Zsolt Gábor, Margetin István, Horváth Kristóf, Nagy Dániel Viktor vagy Fesztbaum Béla levele egy általad írtért cserébe!

Az általatok írt és/vagy kapott versekről készítsetek fotót és töltsétek fel akár az eseménybe, akár saját facebook/instagram oldalatokra a #versposta #versekaszabihidon hashtaggel ellátva és megjelölve benne a @szabihid és @proprogressione oldalakat!

A Szabihíd a VALYO és a Pro Progressione projektje, ami a köztereinkben rejlő lehetőségekre hívja fel a figyelmet: egy olyan ingyenes kulturális rendezvény, amely lehetőséget ad a Szabadság-híd gyalogos használatára, közelebb hozza az embereket a városi terekhez, a városhoz és a folyóhoz. A közösségről, a kultúráról, a folyónkról – rólunk szól.

***
A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő a rendezvényen való részvételével hozzájárulását adja a megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevezhető meg.