Rakjunk rendet! – Megjelent a Malac és liba sorozat 8. kötete!

Rakjunk rendet! – Megjelent a Malac és liba sorozat 8. kötete!
Tartsatok Malaccal és Libával, akikkel még a rendrakás és a takarítás is nagyon szórakoztató! Nem hiszitek? Olvassátok el a két vicces szereplő legfrissebb kalandjait, és döntsétek el ti magatok!
Tóth Krisztina gyerekeknek és szüleiknek egyaránt kedves történetei bővelkednek a humorban, melyekkel igazi közös, családi élmény lesz a mesehallgatás.

A könyv gyönyörű illusztrációit Hajba László készítette.

Csapody Kinga, a Manó Könyvek kiadóvezető-főszerkesztője ajánlja a  sorozat legújabb részét:

„Minden új Malac és Liba mese kétszer is nagy öröm: először, amikor megkapom Tóth Krisztinától a szövegeket, majd másodszor, amikor megérkeznek a képek Hajba Lacitól. A szöveget egyedül szoktam olvasni, meghagyom a nap végére, mert bármilyen fáradt is vagyok, a két lökött főhős mindig kikapcsol, kalandjaik, bájos sutaságuk, gyermeki rácsodálkozásuk megmosolyogtat.
Ellenben az illusztráció leleplezés igazi közösségi élmény. Amikor Hajba László elkészül, és megosztja velünk, mindenki körülállja az asztalomat és 7-8 Manó szempár szegeződik a kijelzőmre. Hosszú percekig nevetünk és olvadozva sóhajtozunk Hajba László megoldásain, egyszerre cuki és mérhetetlenül vicces képi világán.
Ha lehet ilyet mondani, a sorozat nem, hogy kifulladna, de egyre jobb. Malac és Liba olyan elánnal vetik magukat a takarításba, hogy iga-ga-ga-zán csak irigyelhetjük a lelkesedésüket, és még csak eszünkbe sem juthat csúfolódni (hisz ezt is megtanultuk a második meséből).”

Tóth Krisztina június 10-én, szombaton 14 órától dedikálja a Duna-korzó 54-es standján a Malac és Liba-sorozat legújabb és eddig megjelent köteteit:

https://bit.ly/431WXvG